09 жовтня 2022

Загубленці і таємниця чарівної піраміди (2020), HD

Назва: Загубленці і таємниця чарівної піраміди
Якість: 720
Переклад: УКР
Рік: 2020
Тривалість: 88 хв.
Країна: Італія
Коротко про мультфільм
Викинуті речі дізнаються про легенду про чарівну піраміду, яка дасть їм шанс на переродження. На них чекає захоплююча та весела подорож. Італійський пригодницький мультфільм про дружбу, пошук себе та турботу про довкілля.
У центрі дивовижної казкової історії вперше виявляється звичайне сміття. Втрачена коробочка на ім'я Спаркі потрапляє на велике сміттєзвалище – у товариство банок, пляшок та старих пакувань, які давно змирилися зі своєю сумною долею. Втім, є ще й ті, хто вірить у існування таємничої чудо-піраміди. Завдяки їй непоказні вигнанці знову стають потрібними та корисними. Спаркі разом із новими друзями залишає похмуру околицю та вирушає слідом за мрією. Але дорогою їм доведеться зіткнутися з непередбачуваними небезпеками міських вулиць. Єдиний спосіб подолати перепони та підступи ворогів – підтримувати один одного. А щоб здобути шанс на нове життя, потрібно самим повірити у власну цінність. Викинуті речі дізнаються про легенду про чарівну піраміду, яка дасть їм шанс на переродження. На них чекає захоплююча та весела подорож. Італійський пригодницький мультфільм про дружбу, пошук себе та турботу про довкілля.
У центрі дивовижної казкової історії вперше виявляється звичайне сміття. Втрачена коробочка на ім'я Спаркі потрапляє на велике сміттєзвалище – у товариство банок, пляшок та старих пакувань, які давно змирилися зі своєю сумною долею. Втім, є ще й ті, хто вірить у існування таємничої чудо-піраміди. Завдяки їй непоказні вигнанці знову стають потрібними та корисними. Спаркі разом із новими друзями залишає похмуру околицю та вирушає слідом за мрією. Але дорогою їм доведеться зіткнутися з непередбачуваними небезпеками міських вулиць. Єдиний спосіб подолати перепони та підступи ворогів – підтримувати один одного. А щоб здобути шанс на нове життя, потрібно самим повірити у власну цінність.
Дивитися мультфільм Загубленці й таємниця чарівної піраміди безкоштовно у HD якості